2021. szeptember 3-5. között került megrendezésre a 28. Belovári Nemzetközi Mezőgazdasági Szakkiállítás és Vásár.  Az eseményt Andrej Plenković miniszterelnök nyitotta meg.

A megnyitó ceremóniát követően Plenković miniszterelnök meglátogatta a Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft. (CED) standját, ahol Dr. Demcsák Csaba nagykövet köszöntötte, és ahol 12 magyar cég mutatta be termékeit, szolgáltatásait.  A CED támogatásának köszönhetően, a magyar vállalkozások, mintegy 80 m2 –es fedett és 48 m2 –es nyitott területen képviselhették magukat. Az idei Vásáron egyedül Magyarország jelent meg hazai cégeket együttesen felvonultató, közös standdal. A magyar standon az idei évben egyedülálló módon, cukor-, tartósítószer-, glutén- valamint laktóz-mentes élelmiszerek kóstoltatására is sor került.

Az esemény margóján Dr. Demcsák Csaba nagykövet megbeszélést folytatott a megjelent magyar cégekkel, valamint találkozott Marko Marusić-csal Belovár-Bilogora megye ispánjával, Zlatko Salaj-jal a Vásár igazgatóval, valamint rádió interjút adott a horvát Alfa Rádiónak. Az interjú során Dr. Demcsák Csaba nagykövet felhívta a figyelmet a Vásáron, hogy lehetőség nyílik a Magyarországon gyártott ún. mentes élelmiszerek megismerésére is. Kiemelte továbbá, hogy idén ősszel Magyarország több világszínvonalú rendezvénynek is helyt ad, így Budapesten kerül megrendezésre a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó, az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás, valamint Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár is.